Winnaars op een rij van het KiKa Dutch Open Bullen dartsspel

Tijdens de Dutch Open stond DartsForever met een stand om geld in te zamelen voor het goede doel KiKa. Alle deelnemers en bezoekers zal het niet ontgaan zijn dat er spellen en loterijen werden georganiseerd en dat er dartsartikelen te koop werden aangeboden.

John namens DartsForever: “We hebben ongelooflijk veel aanloop gehad bij onze stand en zijn super trots dat we dit weer hebben kunnen bewerkstelligen om ons steentje weer aan KiKa te kunnen bijdragen. Ook super dat onze ambassadrice Aileen de graaf samen met Sharon Prins langs is geweest en dat ook Darryl Fitton, Tony OShea en Martin Adams weer een bezoekje hebben gebracht aan onze stand. We willen tot slot natuurlijk iedereen weer bedanken die onze stand hebben bezocht tijdens de Dutch Open Darts 2017. Ook de organisatie van de Dutch Open Darts onwijs bedankt dat we weer als maatschappelijk partner aanwezig mochten zijn op het mooiste en gezelligste dartevenement van Nederland.”

Hierbij zetten we de winnaars op een rij van het KiKa Dutch Open Bullen dartsspel. Hierbij mocht iedereen 9 beurten gooien en de winnaars zijn geworden:

Dag 1: 3 februari 2017:

1e plaats Patrick de Jonge 1.401 punten
VIP pakket Bauhaus Dutch open 2018

2e plaats Adrie Smans 1.337 punten
Dartsbord gewonnen

Dag 2: 4 februari 2017:

1e plaats Berry Ortse 1.520 punten
VIP pakket Bauhaus Dutch open 2018

2e plaats Wilco Lenderink 1.354 punten
Dartsbord gewonnen