Ambassadeurs.

Aileen de Graaf

Op het moment dat John mij vroeg of ik ambassadrice wilde worden van Dartsforever hoefde ik daar natuurlijk niet over na te denken. Ik hoop dat Dartsforever via mij nog meer aandacht krijgt binnen de dartswereld en dat Dartsforever en KiKa er met het ingezamelde geld voor kunnen zorgen dat deze vreselijke ziekte in de toekomst nog beter behandeld kan worden. Ik draag KiKa een warm hart toe.

Groetjes Aileen de Graaf

Jacques Nieuwlaat

Sinds 2001 ben ik als commentator nauw betrokken bij de dartsport. Na vele jaren te hebben gewerkt bij SBS6 en Sport1 ben ik sinds 2010 betrokken bij de uitzendingen op RTL7. Naast mijn werkzaamheden voor TV ben ik op diverse toernooien werkzaam als mastercaller en/of referee.

In die hoedanigheid ben ik in contact gekomen met John de Nijs als organisator van het toenmalig West-Brabant Open. Met veel plezier ben ik daar jaarlijks als caller te gast geweest. Tegenwoordig werkt John als organisator op het Bovensluis Open en ook daar ben ik in 2016 te gast geweest. Naast zijn dartsactiviteiten is John ook zeer actief voor zijn stichting Dartsforever, waar ik een aantal jaar als ambassadeur voor actief ben geweest.

Het waardevolste geschenk in je leven is het krijgen van een kind, het ergste dat je kunt overkomen is dat je kind ziek wordt, ongeneeslijk ziek. De grootste angst van een ouder is als je in je leven de diagnose ‘kanker’ hoort voor je kind. Er is veel geld nodig om onderzoek te doen naar de oorzaken en de geneeswijzen voor de verschrikkelijke ziekte. Kika heeft als doel om fondsen te werven in de strijd tegen kanker bij kinderen. Kika heeft er voor gekozen alle zeven academische kindercentra in Nederland te begunstigen. Deze centra hebben hun onderzoeksactiviteiten namelijk gebundeld en sluitend op elkaar afgestemd. In 2017 gaan alle zeven centra samenwerken in het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie.

Uiteraard is er veel geld nodig en dit wordt door Kika zelf, maar ook door gelieerde stichtingen zoals Dartsforever, opgehaald. Ik ondersteun de activiteiten van Dartsforever dan ook van harte.

Met sportieve groet

Jacques Nieuwlaat