Over ons.

Welkom allemaal op de website van Dartsforever!

Ik zal ons eerst even voorstellen.

Mijn naam is John de Nijs, geboren in het jaar 1970 te Dinteloord en getrouwd met Annemarie Korteweg. Ik ben vader van twee dochters, Bonita en Nadia.

Wij hebben in 2009 stichting Dartsforever opgericht. Waarom Dartsforever zou u denken?

Zelf organiseerde ik al vanaf mijn 22e jaar toernooitjes en evenementen, vooral op dartgebied. Na enige jaren het ´West Brabant Open´ met succes te hebben georganiseerd wilden we er een goed doel aan koppelen. Wat ons op dat moment het meest aangreep waren kinderen die aan de verschrikkelijke ziekte kanker lijden. Gelukkig hebben we zelf twee gezonde kinderen, maar het lijkt ons echt afschuwelijk het om van dichtbij mee te maken.
Toen is het idee ontstaan om de dartsport te koppelen aan KIKA (kinderen kankervrij) en hebben we de stichting Dartsforever opgericht.

Samen met nog enkele darters en vrijwilligers vormen we het team Dartsforever. Samen met dit team en vele sponsoren proberen we zoveel mogelijk geld binnen te halen voor KIKA. Ook topdartspeelster Aileen de Graaf draagt haar steentje bij, zij is onze ambassadrice en daar zijn we trots op. Op verschillende grote toernooien loopt ze vaak met onze collectebus en merchandise rond.

Ook Jacques Nieuwlaat ambassadeur bekend van RTL7 Darts draagt zijn steentje bij voor onze stichting. Jacques die onder andere vaak op onze evenementen de finales voor zijn rekening neemt als Mastercaller. Dankzij Jacques en Aileen heeft onze stichting Dartsforever veel bekendheid gemaakt in Nederland, omdat we op grote tv toernooien aanwezig mochten zijn met onze stand Dartsforever voor KiKa.

Bijvoorbeeld met onze KIKA stand op toernooien zoals de Dutch Open, Finder Dartsmasters  (voorheen de Zuiderduin Masters). We hopen op deze wijze zoveel mogelijk geld binnen te halen voor KIKA.

Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze website. De website is net helemaal vernieuwd en hier zijn we erg trots op. We bedanken hiervoor Silvas voor het ontwerpen van de website en K Design & Printing voor het vullen/onderhouden van de website.

Met vriendelijke dart groet,

John en Annemarie de Nijs