Over ons.

Welkom allemaal op de website van Dartsforever!

Ik zal mezelf even voorstellen.

Mijn naam is John de Nijs,geboren in het jaar 1970 te Dinteloord Vader van twee dochters Bonita en Nadia.                                                                                                                                                                                          

Waarom Dartsforever zou u denken ?

Zelf organiseerde ik al vanaf mijn 22e jaar toernooitjes en evenementen vooral op dartgebied, en zijn oa zeer actief geweest met het dartevenement Koppel Bovensluis Open, georganiseerd in het Restaurant van Fort Bovensluis in Willemstad (NB),Na ook  enige jaren het ´West Brabant Open´ met succes te hebben georganiseerd wilden we er een goed doel aan koppelen namelijk KiKa en doen dat nu met oa het dartsevenement voorheen koppel Bovensluis Open en nu met de nieuwe naam koppel dartevenement IDT dat word gehouden in Buurthuis Irene in Willemstad

Wat ons op dat moment het meest aangreep waren kinderen die aan de verschrikkelijke ziekte kanker lijden. Gelukkig hebben we zelf twee gezonde kinderen, maar het lijkt ons echt afschuwelijk het om van dichtbij mee te maken. Toen is het idee ontstaan om de dartsport te koppelen aan KiKa(kinderen kankervrij) en hebben we een stichting opgericht Dartsforever. Samen met nog enkele darters en vrijwilligers vormen we het team Darts Forever. Samen met dit team en vele sponsoren proberen we zoveel mogelijk geld binnen te halen voor KIKA.

Ook topdartspeelster Aileen de Graaf draagt haar steentje bij,zij is onze ambassadrice en daar zijn we trots op. Op verschillende grote toernooien loopt ze vaak met onze collectebus en merchandise rond.

Ook ambassadeur Jacques Nieuwlaat bekend van RTL7 Darts en nu Viaplay draagt zijn steentje bij voor onze stichting, Jacques die oa vaak op onze evenementen de finales voor zijn rekening neemt als Mastercaller.Dankzij Jacques heeft onze stichting Dartsforever veel bekendheid gemaakt in Nederland, door middel van dat we op grote tv toernooien aanwezig mochten zijn met onze stand Dartsforever voor KiKa.Bijvoorbeeld met onze KiKa stand op toernooien zoals de Dutch Open, Finder Dartsmasters voorheen de Zuiderduin Masters en Masters of Darts. We hopen op deze wijze zoveel mogelijk geld binnen te halen voor KiKa!!

We hebben inmiddels een mooie mijlpaal bereikt met onze stichting Dartsforever en dat is dat we 10 jaar bestaan en daarvoor ook gehuldigd zijn door Rien Schimmel één van de grote drijvende krachten van KiKa. We mogen melden met trots dat we officieel ambassadeur van KiKa zijn.

Verder wensen wij u veel plezier met het bekijken van onze Sponsorgids.

Vergeet ook niet onze nieuwe website www.dartsforever.nl te bekijken

Met vriendelijke Dart groet,

John de Nijs 

Voorzitter Stichting Dartsforever.