Sponsoren aan het woord.

Dartswarehouse – A Passion for Darts

Dartswarehouse is al jaren partner van KiKa. Door de jaren heen hebben we kunnen zien en ervaren dat KiKa een betrouwbare en waardevolle organisatie is voor het doel wat ze nastreven. In deze tijd van hectiek en terugtredende overheid vinden wij het belangrijk dat er particuliere initiatieven zijn die deze activiteiten ontplooien om een betere toekomst voor kinderen met kanker te bewerkstelligen. Dartswarehouse wil vanuit zijn positie een klein steentje bijdragen!

Wat heeft Dartswarehouse te bieden voor u ?

Dartartikelen functioneel, sportief en volgens de laatste trends! Dartswarehouse biedt een breed assortiment aan dartpijlen, dartborden, dartflights, dartshafts en dartaccessoires die exact op de behoeftes van de dartsport zijn afgestemd. Ons assortiment biedt zowel voor de steeltip als voor de soft-tip dartspelers zeer veel mogelijkheden! Je kunt  jezelf onderscheiden met dat hoge kwaliteit sisal dartbord met ingelegde bedrading voor minder bounce outs! Voor zowel de professionele als de recreatieve dartspeler kunnen we allerlei dartartikelen uit voorraad leveren! De mogelijkheden die onze online dartwinkel Dartswarehouse aanbiedt zijn enorm.

Ook op onze dartshirts afdeling zijn er verschillende soorten dart shirts waar men uit kan kiezen: heb je een dartshirt nodig voor bedrukking of een dart polo met vochtregulerende eigenschappen voor op het podium?

Heb je een dartmat nodig voor de exacte afstand of juist een dartmat voor vloer- of dartbescherming? De dartartikelen die bij Dartswarehouse in het assortiment zijn opgenomen, zijn uiterst gevarieerd en geschikt voor iedere recreatieve en professionele darter. Naast het ruime assortiment dartpijlen en dartborden vind je ook een ruim aanbod aan leuke en essentiële dartaccessoires in de online shop van Dartswarehouse. Laat je verleiden door het grootste aanbod van Nederland met meer dan 500 verschillende dartpijlen, van spotgoedkoop tot topkwaliteit darts, alles is mogelijk op Dartswarehouse.nl. Verder heeft de online dartsshop meer dan 1.400 verschillende dartflights, 550 verschillende dart shafts, 100 verschillende dart wallets en cases en bijna 30 verschillende dartborden.Bij Dartswarehouse betaal je bovendien geen verzendkosten boven de 50 euro. Mocht je nog vragen hebben, kun je contact opnemen met onze gratis en vriendelijke servicedesk op telefoonnummer 0174 – 641 111.

Dartswarehouse is een online darts webshop met zeer goede, directe contacten in de dartwereld. Zowel met producenten als met diverse wereldtop spelers hebben we heel direct contact.

Deze ultrakorte lijnen stellen ons in staat om u als eerste nieuwe dartartikelen te brengen tegen zeer concurrerende prijzen.Door de fantastische back up van wereldwijd opererende leveranciers, een nauwe samenwerking met toonaangevende distributeurs en een professionele interne organisatie leveren wij voor u een breed assortiment direct uit voorraad. Dus een echte dartspecialist: supersnel, betrouwbaar, voordelig en altijd up-to-date!

Niet voor niets handelen wij alle orders af voor de RTL7 webshop.We houden je ook graag op de hoogte van ontwikkelingen in de dartsport via onze social media kanalen op Facebook of Twitter. Tip: schrijf je in voor onze uitgebreide nieuwsbrief! Wij wensen u veel plezier met het shoppen op onze online dartartikelen afdeling !

Wol van Moos

Wol van Moos is een jong en groeiend bedrijf dat zich gevestigd heeft aan de Voorstraat te Fijnaart. Wol van Moos biedt verschillende soorten wol maar ook alle bijkomende benodigdheden zoals breinaalden, haaknaalden en diverse brei- en haakboeken. In hetzelfde pand is ook Daans Postkantoor gevestigd, waar diversen ansichtkaarten, postzegels en leuke zelfgemaakte cadeau enveloppen te koop zijn.

Wol van Moos kiest ervoor KiKa te steunen om zo ieder kind een gelijke kans te geven op een fantastisch leven. “Dat is waar we uiteindelijk allemaal naar streven, toch?!”

Met vriendelijke groet,

Wol van Moos
Monique Koomans-de Hoon
Voorstraat 20, 4793 EV Fijnaart
Email: info@wolvanmoos.nl

Van Zuilichem

Gespecialiseerde fysiotherapie van Zuilichem is al 40 jaar een begrip in Oud Gastel en omstreken. In de loop van de jaren is de praktijk uitgebreid naar de plaatsen Roosendaal, Kruisland, Stampersgat, Willemstad, Standdaarbuiten, Breda en Schiedam.

De hulpvraag van de patiënt/cliënt, u dus, stellen we centraal binnen ons beleid. We kennen geen wachtlijst en zijn gemakkelijk toegankelijk. Sinds 2006 kunt u rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U heeft dus geen verwijsbriefje nodig van de specialist of huisarts, hetgeen een adequate hulpverlening mogelijk maakt.
Samen staan we sterker dan alleen. Vandaar dat binnen ons team alle specialisaties binnen de fysiotherapie vertegenwoordigd worden. Om hoogwaardige en deskundige zorg te kunnen realiseren heeft het merendeel van de collega’s een universitaire achtergrond.

Fysiotherapie, Manueel therapie, Sportfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Geriatrische fysiotherapie, Acupunctuur, Ergotherapie, Dry needling, Huidtherapie, Podotherapie, Handtherapie, Arbeidsfysiotherapie/arbeidsreїntegratie, echografie, Osteopathie, Oncologische fysiotherapie, Lymfoedeem, Cesar therapie, Cranio-sacraal therapie, Shockwave therapie, Shockwave therapie, COPD, Claudicatio intermittens, Kinetic control, Lichttherapie, Diëtiek, Kindercoaching en Electro acupunctuur.

Bij uw gezondheidsprobleem wordt de juiste deskundige uit ons team gezocht om u te helpen. Indien gewenst, is er ook samenwerking tussen diverse specialisaties mogelijk. Daarnaast bestaat er een intensief samenwerkingsverband met andere zorgverleners zoals huisartsen, orthopeden, neurologen, cardiologen, gynaecologen, longartsen, oncologen, reumatologen, revalidatieartsen, etc.
Dit alles om u de optimale zorg binnen korte tijd te bieden.

Als zorgverleners zetten wij ons elke dag maximaal in om iedereen met een probleem aan het bewegingsapparaat te helpen. Wij steunen KIKA omdat iedereen zich ervan bewust moet zijn dat goede gezondheid niet vanzelfsprekend is. Onderzoek is essentieel voor de juiste behandelmethode. Zeker voor kinderen die nog een heel leven voor zich hebben.

Met hartelijke groet,
Carry van Zuilichem

Dartfreakz

Namens Dartfreakz.nl brengen we het laatste dartsnieuws, maar zoals onze slogan luidt brengen we meer. Zo dragen we goede doelen, die in de dartswereld actief zijn, een warm hart toe. Dartsforever, dat zich voor KiKa inzet, is hier een prachtig voorbeeld van. Met bewondering voor de inzet die deze organisatie keer op keer toont, bieden wij graag ons platform om de initiatieven die zij nemen de aandacht te geven dat het verdient.

Bas van de Berk en Patrick Megens

Restaurant Dintelmond

Sinds juli 2014 zijn wij de trotse eigenaren van dit mooie restaurant, gelegen aan de haven bij jachtcentrum Dintelmond. U waant zich in de zomer gewoon aan de Franse riviera. Heerlijk borrelen in de lounge, waarna u kunt lunchen of dineren aan een van onze gezellig gedekte tafels. Wij serveren a la carte Franse keuken en ook veel visgerechten.

Verder kunt u ook bij ons terecht voor feestjes, bbq of buffet. Dit kan bij ons op de terrassen of in het restaurant, maar wij verzorgen dit ook bij u thuis.
Ook b
ieden wij:

 • high tea
 • high wine
 • high bier
 • high services (dit is een combinatie van deze drie).

Ook aan de kinderen is gedacht in de vorm van high limo, alles is mogelijk in overleg met ons.

Ons restaurant heeft heel veel parkeergelegenheid zodat het voor groepen ook goed te doen is. Wij hebben binnen plaats voor 60 personen en op elk terras ook. Wilt u een feestje geven op één van onze terrassen? Dat kan, bel/mail ons, of kom langs. Ons restaurant is iedere dag vanaf 11 uur geopend.
In de herfst en wintermaanden zijn wij op maandag en dinsdag vanaf 15.00 uur gesloten. Wilt u graag met een groep komen in deze periode? Vanaf 10 personen openen wij graag de deur.

Sinds wij ons restaurant hebben krijgen wij veel sponsoraanvragen. Zo ook Dartsforever van John de Nijs, die met dit evenement Stichting KiKa steunt. Wij steunen altijd graag iemand die zich zo inzet voor een organisatie.

Vriendelijk groet Rob en Karin Baartmans

Carrosseriefabriek Harderwijk

Carrosseriefabriek Harderwijk is al jaren lang de nummer 1 in Nederland voor het ombouwen van bestelauto’s voor koel- en vriestransport en voor het bouwen en leveren van koel- en vriescarrosserieën. Daarnaast zijn we al ruim 20 jaar de trotse huisleverancier van de gehele VHC groep, voor zowel de koelinbouwen als opbouwen. 

Het bedrijf heeft de laatste jaren een stormachtige groei doorgemaakt. Inmiddels staat een groep van zo’n 60 medewerk(st)ers klaar om de juiste oplossing voor nagenoeg elk geconditioneerd transport
te kunnen aanbieden.
Erg trots zijn we op ons zelf ontwikkelde SOL(C)AR concept:

transportkoeling d.m.v. zonne-energie.

Nog steeds wereldwijd een uniek conept!

 

Met vriendelijke groet,

Carrosseriefabriek Harderwijk
Lorentzstraat 2
3846 AW  HARDERWIJK
T 0341-417914

Recreatiepark Bovensluis

Alles binnen handbereik, maar toch even helemaal weg!

Op de rand van Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland ligt recreatiepark Bovensluis.

Het park ligt erg strategisch ten opzichte van grote steden als Breda en Rotterdam, maar toch bekruipt het vakantiegevoel je meteen zodra je bij Willemstad de snelweg afdraait. Het park ligt net buiten de pittoreske vestingstad, midden in de polder, aan de rand van het Hollands Diep. Het gehele jaar door is het hier heerlijk toeven en in de zomermaanden is er volop vertier. Met een eigen restaurant, snackbar, animatieteam en buitenzwembad, hoeft u ons park in principe niet te verlaten, maar wij willen u ook zeker aanraden om de prachtige omgeving te verkennen (te voet, per fiets of met de boot). 

Recreatiepark Bovensluis verhuurt campingplaatsen, trekkershutten, stacaravans en chalets. Vanaf 1 nacht tot het gehele jaar rond. Neem alvast een voorproefje op uw vakantie via onze website: www.bovensluis.nl.

Als recreatiepark bezorgen wij mensen graag een plezierige tijd. Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om een zorgeloze vakantie te beleven. Wanneer een dierbare lijdt aan een ernstige ziekte en een zware, onzekere tijd tegemoet gaat, is het moeilijk om te ontspannen. Daarom dragen wij Kika een warm hart toe. Door organisaties als Kika zullen meer mensen hun ziekte overwinnen en kunnen meer mensen genieten van het leven. Recreatiepark Bovensluis stelt haar restaurant/feestzaal dan ook graag beschikbaar voor het koppeldarttoernooi op 30 augustus 2015.

Met vriendelijke groet,

Marjolein de Baat
Recreatiepark Bovensluis

De Jongh Pipesystems B.V.

De Jongh Pipesystems B.V. is en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in PE-HD kunststofleidingsystemen voor gas- en waterdistributie, persriolering, druk- en vrijvervalbuizen (ook in PP), alsmede voor industriële toepassingen.
Verder kunt u bij ons terecht voor PE-HD leidingstukken op maatwerk. De Jongh Pipesystems B.V. is gespecialiseerd in ‘slim’ aanleveren en beschikt daarvoor over een eigen werkplaats. In onze werkplaats verrichten wij prefab laswerkzaamheden zodat montage op de bouwplaats vereenvoudigd wordt en de montagekosten gereduceerd worden.

Ook is De Jongh Pipesystems B.V. gespecialiseerd in thermoplastische betonbeschermings-technologie. Hierbij moet u denken aan PE-HD en PVC betonbeschermingsmaterialen welke betonrot voorkomen. Deze materialen worden toegepast in zuiveringsinstallaties, rioolgemalen en betonbuizen en sinds kort ook in de kleur blauw voor reinwaterkelders en zwembaden.

Al jaren sponsoren wij Dartsforever en daarmee dus KiKa. Als bedrijf wordt je dagelijks gebeld voor sponsoring maar er zijn altijd doelen waar je niet over na hoeft te denken omdat het zo goed en zo nodig is. KiKa is er daar één van!!!
Wij wensen jullie dan ook heel veel succes.

Met vriendelijke groet,
Mariet de Jongh

Primera ‘de Gilles’

Primera ‘de Gilles’ is sinds 2001 gevestigd aan de Kaaistraat in Steenbergen. In 2011  zijn we verhuist naar onze huidige locatie. Elke dag staan wij (Ton en Jacqueline Gillesse) dan ook met veel plezier voor alle mensen klaar die onze winkel bezoeken. Met ons nieuwe spaarsysteem spaart u gratis voor staatsloten en korting op Hallmark kaarten. Onze winkel heeft een heel breed assortiment. U kunt bij ons terecht voor:

 • tabak;
 • wenskaarten;
 • gifts;
 • loterijen;
 • cadeaukaarten;
 • stomerij;
 • boeken;
 • tijdschriften;
 • schoenreparatie;
 • VVV, etc……….., maar ook voor Stèènbegse ‘ebbedingeskes.

Wij sponsoren KIKA al een aantal jaren. Wij vinden dat kinderen moeten spelen en lachen . Helaas is dit, voor nog steeds een te grote groep kinderen, niet mogelijk. Maar wie weet dat we toch met onze bijdrage het leven van deze kinderen wat kunnen veraangenamen. Steeds ontdekken wetenschappers nieuwe behandelmethodes en dat mag niet stoppen door te weinig geld. Dartsforever is ook al jaren een begrip, dus ook in 2017.

Met vriendelijke groet,

Ton en Jacqueline Gillesse
Primera ‘de Gilles’
Kaaistraat 49
4651 BM Steenbergen
0167 – 56 65 33

‘De Veluwse Biertapservice’

Hallo allemaal, k zal mij even aan jullie voorstellen:

Mijn naam is Pim de Mol ben in 1953 geboren in Amsterdam en op mijn 11e jaar verhuist naar Putten op de Veluwe waar ik nog steeds woon. Ik ben getrouwd met Jannie en heb een zoon en een dochter Hans en Kim. Hobby’s zijn het luisteren naar muziek en het draaien van muziek op feestjes, gewoon puur voor mijn plezier.

Ik heb een eigen bedrijfje ‘De Veluwse Biertapservice’ een eenmanszaak en verzorg de reinigingen van bier wijn en limonadeleidingen in horecabedrijven. De regio waar ik werkzaam ben is de Noord Veluwe en de Eemstreek.

Doordat ik in mijn vrije tijd ging darten ben ik in aanraking gekomen met John en Annemarie de Nijs, die heel actief waren voor Kika,waar ik met heel veel bewondering naar keek. Na vele contacten op de dart avonden die voor Kika werden georganiseerd, vond ik dat ik niet langer langs de zijlijn kon blijven staan en heb mij bij John aangemeld als sponsor. Ik hoop met mijn bijdrage een graantje te kunnen bijdragen, want één ding is toch wel duidelijk, kinderen horen geen kanker te krijgen. Door onderzoek moet het uiteindelijk lukken om deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit te helpen.

Ik roep een ieder op om ook al is het maar een kleine bijdrage dit zeer goede doel te blijven steunen.

Pim de Mol

Esmaly-Werken

Esmaly-Werken is een klein bedrijf wat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in het verwijderen van afgebroken bouten, en zelfs geharde gereedschappen. Dit doen wij zonder beschadiging van de schroefdraad. Wij hebben in eigen beheer gereedschap ontwikkeld en gepatenteerd en hiermee zijn wij in staat om vanaf m6 tot m100 te verwijderen. Mocht u meer informatie willen over ons, kijkt u dan even op onze site www.esmaly-werken.nl.

De reden dat wij jarenlang Dartsforever steunen is dat deze stichting een zeer goed doel steunen namelijk KiKa. Want er is niks erger dan je kind te zien knokken tegen deze verschrikkelijke ziekte, hoe jong ze ook zijn. Voor onderzoek is heel veel geld nodig, steun daarom Dartsforever. En dan zorgen we er samen voor dat de kinderen kankervrij zijn.

Autobedrijf Bogers

Autobedrijf Bogers is als Nissan-dealer en Kia Erkend Reparateur in Halsteren een bekende naam in West-Brabant. Bij autobedrijf Bogers kunt u terecht voor zowel de aanschaf van, als het onderhoud aan, uw Kia of Nissan. In onze showroom kunnen de nieuwste modellen bewonderd worden, ook hebben wij met zo’n 75 occasions altijd een ruim aanbod van gebruikte auto’s.
Met een complete lijn Nissan Bedrijfswagens en aantrekkelijke Business-editions hebben wij ook de zakelijke markt veel te bieden. Van compacte bestelauto tot robuuste terreinwagen, met ons ruime assortiment hebben wij voor al uw mobiliteitskwesties de juiste oplossing.

In onze all-round werkplaats kunt u met u auto of bedrijfswagen terecht voor diverse werkzaamheden, niet alleen aan uw Nissan- of Kia, ook andere automerken zijn bij ons aan het juiste adres voor deskundig onderhoud. Denk o.a. aan (ruit)schadereparaties, banden en uitlijning, airco-onderhoud en reparatie en 24-uurs hulpverlening in binnen- en buitenland.

Wij sponsoren Dartsforever vanwege hun fantastische inzet voor de stichting KiKa. Tijdens evenementen stellen wij met trots een bedrijfsauto of personenauto beschikbaar voor Dartsforever. Met de inspanningen van o.a. Dartsforever kan de stichting KiKa meer dan goed werk verrichten.

Wij wensen jullie heel veel succes!

Team autobedrijf Bogers

WILD STORE – Fashion, Shoes & Accessoires

Bij WILD STORE zijn we gek op mode. Vrijwel dagelijks brengen we nieuwe styles van de tofste merken naar onze winkels in Dinteloord en Hoeven. Dames, heren en kinderen kunnen daarom bij WILD STORE terecht voor de allerlaatste trends op het gebied van mode, schoenen en accessoires.

In maart dit jaar heeft WILD STORE haar compleet vernieuwde webshop gelanceerd. Online shoppen wordt hierdoor nog makkelijker en sneller. Ook wordt ons online  assortiment de komende tijd fors uitgebreid.

Ons bedrijf is sinds 2007 actief, daarvoor was WILD STORE onderdeel van het familiebedrijf De Wildt – Fashion. Door bijna 100 jaar ervaring in de branche beschikken we over veel kennis en ervaring om de juiste collecties in huis te halen. Zo hebben we bijvoorbeeld al enkele seizoenen ons eigen succesvolle merk ‘Wild Ones’ in de winkels hangen.

WILD STORE staat midden in de samenleving en vindt het erg belangrijk lokale verenigingen, clubs en prachtige initiatieven als KIKA Dartsforever te ondersteunen. De organisatie zorgt niet alleen voor een mooi dartevenement, wat zorgt voor betrokkenheid en vertier voor mensen uit de regio, maar steunt ook een fantastisch doel.

Zelf hebben wij vier gezonde kinderen, we moeten er dan ook niet aan denken dat een vreselijke ziekte als kanker een kind kan treffen. En zo denkt natuurlijke elke ouder erover. Daarom vinden wij het streven van KiKa, kinderen kankervrij, een super initiatief. Wij zijn er trots op dat we John de Nijs -en alle dartliefhebbers- als sponsor kunnen steunen. Veel plezier!

Arjan & Emmy de Wildt
WILD STORE

Ron Camida

De vaste karikatuurtekenaar van Darts Forever.

FINDER Relais Nederland B.V.

Finder is in 1954 opgericht en toonaangevend als het gaat om de ontwikkeling,  productie en verkoop van relais, tijd-, meet-, en bewakingsrelais en installatiecomponenten voor de industrie en utiliteit. Met het hoofdkantoor in Noord-Italië, 25 verkoopkantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië en 80 vertegenwoordigingen wereldwijd bewijst Finder haar internationale klantgerichtheid. Meer dan 120 werknemers in de verkoop, logistiek en overige disciplines zorgen voor een vakkundig en persoonlijk advies aan de klanten in Nederland en de overige aangesloten verkoopkantoren in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije en Hongarije.

Finder draagt de dartsport een warm hart toe en sponsort de darters en dartsters Martin Adams, Wesley Harms, Aileen de Graaf en Sharon Prins. Het Zuiderduin Masters darttoernooi, het bekendste wereldtop darts toernooi in Nederland, gaat vanaf 2015 verder onder de naam Finder Darts Masters. Dat Aileen de Graaf zich inzet als ambassadrice van DartsForever vinden wij een mooi initiatief voor een heel goed doel.

www.findernet.com

Je hoort het zo vaak om je heen, mensen die ziek zijn. We mogen blij zijn dat we gezond zijn. Vaak realiseren wij dat niet in onze drukke bestaan, we hebben allerlei wensen; leuke vakantie, goed salaris, mooie auto, luxe spulletjes, meer vrije tijd….. maar gezondheid is toch wel het allerbelangrijkst. Zeker kinderen, die eigenlijk nog een onbezorgd leven moeten hebben. Daarom dragen wij KIKA een warm hart toe!

Wie is de Fendertse Hoeve?

De Fendertse Hoeve in Fijnaart is een multifunctioneel horeca bedrijf, waar u terecht kunt voor een heerlijk etentje, feesten en partijen, catering, maaltijdenservice of de cafetaria. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

In ons eetcafé kunt u een drankje doen aan de bar met een heerlijk hapje. Of in de zomer heerlijk op het zonovergoten terras. Gezellig borrelen met vrienden, familie of collega’s. Ons eetcafé staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een ieder staat er wel wat wils op de uitgebreide menukaart. In het eetcafé kunt een frietje met een snack eten tot een heerlijk drie-gangen menu. Tevens biedt het café met aangrenzende zaal, ‘de Thuiskamer’ genaamd, plaats voor een partijtje darten of biljarten.

Bent u met een groep? Dan hebben we hier speciale menu’s, buffetten, BBQ arrangementen (ook binnen mogelijk) voor.

Contactgegevens:

De Fendertse Hoeve
Jordi van Kouteren en Bas de Beer
Kadedijk 3
4793 GA Fijnaart

Mail: contact@fendertsehoeve.nl
Telefoon: 0168 – 46 24 91 of 06 205 179 37

Van der Giesen Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf staat al ruim tien jaar voor kwaliteit in de schoonmaakbranche. Ik richt mij op schoonmaak, glasbewassing en vloeronderhoud in verscheidene sectoren. Door korte communicatielijnen streef ik ernaar om samen met de klant het gewenste resultaat neer te zetten.

De diensten die ik aanbied met betrekking tot schoonmaak kun je onderverdelen in dagelijks, periodiek en bouwoplevering.

Dagelijkse schoonmaak
Voor de dagelijkse schoonmaak is het belangrijk vertrouwde en ervaren medewerkers te verkrijgen. Door kwaliteit te leveren en een representatieve uitstraling zorg ik voor een positieve uitstraling van uw bedrijfspand.

Periodieke schoonmaak
Naast de dagelijkse schoonmaak vereisen bepaalde componenten periodiek extra aandacht. Deze periodieke werkzaamheden worden vastgesteld in het schoonmaakplan en worden eens in de zoveel tijd uitgevoerd. Hierdoor is de klant verzekerd van een omgeving die aan de hygiëne-eisen voldoet.

Bouwoplevering
Hebben er bouwwerkzaamheden plaatsgevonden, dan is er extra schoonmaak vereist. Door de werkzaamheden zijn vele oppervlakten vervuild geraakt en dienen deze schoongemaakt te worden. Hierdoor kunt u een frisse start maken in uw (ver)nieuw(d)e omgeving zonder herinnerd te worden aan de bouw door stof en andere vervuiling dat aanwezig is.

De overige diensten die ik aanbied zijn glas- en gevelreiniging en vloeronderhoud.

Glas en gevel reiniging
De uitstraling van uw bedrijf en/of woonhuis begint met een goed onderhouden gevel en stralend glas.

Vloeronderhoud
Voor het behoud van uw vloer is het van belang deze periodiek te laten onderhouden. Hierdoor gaat uw vloer langer mee en zorgt u voor een goede uitstraling. De werkmethodiek en frequentie hiervan is afhankelijk van het type vloer.

Al jaren ben ik sponsor van Darts Forever omdat deze stichting een zeer goed doel steunt, namelijk KiKa. Er is mijns inziens niets ergers dan een kind te zien knokken tegen deze verschrikkelijke ziekte. Vooral sinds ik zelf vader mocht worden, grijpt dit me extra aan. Om deze verschrikkelijke ziekte te verslaan is er nog veel kostbaar onderzoek nodig.

Met vriendelijke groet,

Erik van der Giesen
Van der Giesen Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf

Wat kan K Design & Printing voor u betekenen:
* een persoonlijke uitnodiging voor een jubileum of bijzondere verjaardag;
* geboortekaartjes;
* huisstijl ontwikkeling;
* persoonlijke trouwkaart.

K Design & Printing is er voor particulieren die een persoonlijke kaart net even iets anders willen, maar ook voor bedrijven die een mooie en duidelijke uitnodiging willen voor een bedrijfsfeest of voor het afscheid van een collega. Bij K Design & Printing kunt u ook terecht voor een persoonlijke rouwkaart.

K Design & Printing draagt KIKA een warm hart toe omdat ieder kind recht heeft op een onbezorgde jeugd. Er zijn zoveel zieke kinderen, die niet onbezorgd kunnen genieten en daarom is geld nodig om onderzoek te kunnen blijven doen. Wat Dartsforever allemaal doet om hieraan mee te steunen is fantastisch en daarom dragen wij graag ons steentje bij.

Met vriendelijke groet,

K Design & Printing
Karin van Dis
Kadedijk 76a
4793 GD  FIJNAART
06 – 41 74 51 43

.