Dutch Open Darts voor Kika

DartsForever was als maatschappelijk partner ook weer van de partij tijdens Dutch Open Darts voor KiKa van 1 t/m 3 februari 2019. En met succes, er is in totaal 3.000 euro opgebracht voor KiKa!

Tijdens de Dutch Open Darts, in de prachtige locatie de Bonte Wever in Assen, is Dartsforever weer trots van de partij als maatschappelijk partner en aanwezig met de stand voor Kika. We hadden weer leuke herinneringsknuffels met het shirtje van de Dutch Open Darts 2019. Een leuk hebbedingetje voor de liefhebber die een aandenken wil hebben aan de Dutch Open en daarmee ook het goede doel KiKa steunde.
Daarnaast hadden we natuurlijk nog veel meer andere leuke artikelen voor iedereen waarmee het goede doel KiKa word gesteund.
We zijn enorm trots dat we maatschappelijk partner mogen zijn van de Dutch Open Darts. De publieke belangstelling bij onze stand was ook weer een groot succes en de reacties waren weer geweldig over het feit dat we er weer stonden. Het is van ons uit ook een prachtig evenement om jaarlijks naar uit te kijken en ermee bezig te zijn.
Ook was dit de laatste Dutch Open Darts voor Niels de Ruiter als directeur. We willen Niels enorm bedanken wat hij voor ons heeft gedaan en hem veel succes toewensen met zijn nieuwe baan.

Buiten de stand hadden we, zoals ieder jaar, ook weer een dartbaan staan waar de mensen kunnen gooien voor KiKa. Natuurlijk weer met prachtige prijzen die te winnen waren. Zie hieronder de uitslagen.
Bullen voor KiKa dag 1: Vrijdag 1 Februari 2019
1e plaats : Shingo Enomata met 1426 punten winnaar Vip pakket Dutch Open 2020
2e plaats : Shingo Enomata : met 1145 punten winnaar Blade 5 Dartsbord

Bullen voor KiKa Dag 2: Zaterdag 2 februari 2019
1e plaats : Ryan de Vreede met 1512 punten winnaar Vip Pakket Dutch Open 2020
2e plaats : Pepijn van der Pat met 1152 punten winnaar Blade 5 Dartsbord

Iedereen weer bedankt voor deelname! Bullen voor KiKa het was weer een groot succes.