Darts Forever als maatschappelijk partner van de partij tijdens Dutch Open Darts voor KiKa

DartsForever was als maatschappelijk partner ook weer van de partij tijdens Dutch Open Darts voor KiKa van 31 januari t/m 2 februari 2020.

Weer thuis aangekomen moe en voldaan na een prachtig lang weekend Dutch Open Darts met de stand van Dartsforever voor KiKa. Ik weet even niet waar ik moet beginnen maar ik kan wel zeggen, wat een ongelofelijke belangstelling en bezoekers bij onze stand zeg afgelopen weekend daar worden we wel even stil van moet ik zeggen en tegelijk heel blij natuurlijk enorm dank jullie wel daar voor en dat iedereen KiKa een warm hart toe draagt.
Tijdens de Dutch Open darts in de prachtige locatie de Bonte wever in Assen is Dartsforever weer trots van de partij als maatschappelijk partner en aanwezig met de stand ten bate van Kika. We hadden weer leuke herinneringsknuffels met het shirtje van de Dutch Open Darts 2020. Een leuk hebbedingetje voor de liefhebber die een aandenken wil hebben van de Dutch Open Darts 2020 en daarmee ook het goede doel KiKa steunde.
Daarnaast hadden we natuurlijk nog veel meer andere leuke artikelen voor iedereen waarmee het goede doel KiKa word gesteund.
We zijn enorm trots dat we al jaren Maatschappelijk partner mogen zijn van de Dutch Open Darts, de publieke belangstelling bij onze stand was ook weer een groot succes en ook de reacties waren weer geweldig dat we er weer stonden,het is van ons uit ook een prachtig evenement om jaarlijks naar uit te kijken en er mee bezig te zijn.
Dit jaar hadden we ook een extra leuke activiteit erbij namelijk de karikatuur tekenaar Ruben van Aefst van Karikatuurlijk.nl Ruben heeft genoten om karikaturen te mogen en kunnen maken bij onze stand van Dartsforever en Dutch Open Darts en heeft al aangegeven de volgende editie graag weer erbij te willen zijn Dutch Open Darts 2021.
Graag wil ik iedereen namens ons Dartsforever team enorm bedanken voor het bezoeken van onze stand, en ook grote dank aan de hele organisatie van de Dutch Open Darts en kijken al weer uit naar de nieuwe editie Dutch open Darts 2021 om weer als trotse maatschappelijk partner aanwezig te mogen zijn.

 

Buiten de stand hadden we zoals ieder jaar ook weer een dartbaan staan waar de mensen konden bullen voor KiKa. Ook dit met natuurlijk weer prachtige prijzen die te winnen waren zie hieronder ook de uitslagen.

Bullen voor KiKa dag 1: Vrijdag 31 Januari 2020
1e plaats : Adri Smans  met 1407 punten  winnaar Vip pakket  Dutch Open 2021 

2e plaats : Peter van Rijszen  met 1318  punten winnaar Blade 5 Dartsbord

 

Bullen voor KiKa Dag 2: Zaterdag 1 Februari 2020
1e plaats : Brian Raman met 1419  punten winnaar Vip Pakket Dutch Open 2021

2e plaats : Jamai vd Herik met 1226 punten winnaar Blade 5 Dartsbord

 

Iedereen weer bedankt voor deelname bullen voor KiKa het was weer een groot succes.

Ook de jaarlijkse loterij werd weer  gehouden ten bate van KiKa waarvan de trekking zondag rond de klok van 16.00 uur plaatsvond De loten waren te verkrijgen bij de stand van Dartsforever ,en zondags werden loten in de zaal verkocht door vrijwilligers van de Dutch Open Darts. Hierbij maakte je kans op prachtige prijzen zoals onder de Lijst van de prijzen 

             Wat rood is zijn de prijzen die nog niet zijn afgehaald

  • Gesigneerd shirt Kings of Darts door oa Phil Taylor – Peter Wright – Vincent van der Voort – Raymond van Barneveld – Michael van Gerwen : NR: 684 nog niet afgehaald
  • Gesigneerd Dartshirt Raymond van Barneveld : NR 53 is afgehaald !!
  • Gesigneerd Dartshirt Vincent van der Voort : NR 417 nog niet afgehaald 
  • Dartspijlen Limited edition WK Darts 2020 : NR 645 nog niet afgehaald
  • Dartspijlen Limited edition WK Darts 2019 : NR 140 nog niet afgehaald
  • Surround met Winmau dartbord : NR 867 is afgehaald !!
  • Surround met Winmau dartbord : NR 737 nog niet afgehaald
  • Nieuw Winmau Dartbord : NR 931 is afgehaald !!
  • Nieuw Winmau Dartbord : NR 360 nog niet afgehaald 
  • Nieuw Winmau Dartbord : NR 129 nog niet afgehaald

Alle prijzen waren af te halen bij de stand van Dartsforever en uitslagen komen deze week ook op de website van de Dutch Open Darts te staan en website Dartsforever.nl

Voor de Prijzen die nog niet afgehaald zijn door de winnaars die kunnen dan contact opnemen met info@dartsforever.nl  en zodra zij hun lotnummer kunnen tonen sturen wij de prijzen netjes op naar de gelukkige prijswinnaars. 

Hierbij wil ik ook de Sponsoren en Dutch Open Darts organisatie bedanken voor het meehelpen en mogelijk maken van deze prachtige loterij ten bate van KiKa.

Op naar Dutch Open Darts 2021  zou ik zeggen…………