Boek Dikke van Darte

Over de auteurs

Jacques Nieuwlaat en
Koert Westerman

                  

Jacques

Op welke zender het darts ook werd uitgezonden, altijd hoorde je de enthousiaste stem van Jacques Nieuwlaat (Delft, 25 maart 1972) bij de beelden. Jacques was erbij toen Raymond van Barneveld zijn eerste reizen maakte naar Engeland en hij is vandaag de dag nog steeds op allerlei manieren betrokken bij de dartssport. Behalve commentator is hij ook mastercaller op internationale toernooien, organisator, begeleider, trainer en nu dus ook schrijver. Niet gek dus dat hij verschillende bijnamen, heeft waarvan De Wandelende Wiki van het Darts en The Human Calculator het meest bekend zijn.

Koert

Koert Westerman is al sinds jaar en dag één van de gezichten van darts op de Nederlandse televisie. Hij is vooral heel erg trots op dit boek. “En op Jacques”, voegt hij daaraan toe. “De kennis en kunde van mijn vriend en collega grenst aan het ongelooflijke. Dat alles wat in zijn hoofd en database zit nu in boekvorm is verschenen is echt uniek. De Dikke van Darte is een schitterend standaardwerk geworden met veel uniek beeldmateriaal. Wat mij betreft een must have voor elke dartsliefhebber.”

www.dikkevandarte.nl